امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات

تحقیق درباره کودهای بیولوژیک ازته و فسفاته

تحقیق درباره کودهای بیولوژیک ازته و فسفاتهدسته: کشاورزی و زراعت
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 86 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 58

تحقیق درباره کودهای بیولوژیک ازته و فسفاته دارای 58 صفحه در قالب Wordدارای منابع

قیمت فایل فقط 5,850 تومان

خرید

توضیحات:

تحقیق درباره کودهای بیولوژیک ازته و فسفاته دارای 58 صفحه در قالب Word.دارای منابع.

بخشی از متن :

تاثیر كودهای بیولوژیك

نقش عناصر غذایی در رشد و كیفیت گیاهان زینتی

تاریخچه كودهای بیولوژیك (كودهای میكروبی)

در دهه گذشته به دلیل مصرف كودهای شیمیایی اثرات زیست محیطی متعددی از جمله انواع آلودگی‌های آب و خاك و مشكلاتی در خصوص سلامتی انسان و دیگر موجودات زنده به وجود آمد. سیاست كشاورزی پایدار و توسعه پایدار كشاورزی، متخصصین را بر آن داشت كه هر چه بیشتر از موجودات زنده خاك در جهت تأمین نیازهای غذایی گیاه كمك بگیرند و بدین‌سان بود كه تولید كود بیولوژیك آغاز شد.
البته مصرف كودهای بیولوژیك قدمت بسیار طولانی دارد. تولیدكنندگان محصولات برای تقویت زمین‌های كشاورزی، گیاه تیره‌ای به نام لگومینوز را كشت می‌كردند و معتقد بودند كه با كشت آن حاصلخیزی خاك افزایش پیدا می‌كند. در نوشته‌های تاریخی كاشت گیاه شبدر، باقلای مصری و ... برای تقویت خاك‌ها گزارش شده است.
كود بیولوژیك مواد نگهدارنده‌ی میكرو ارگانیزم‌های مفید خاك می‌باشند كه به طور متراكم و با تعداد بسیار زیاد در یك محیط كشت تولید شده‌اند. معمولاً به صورت بسته‌بندی قابل مصرف در اراضی كشاورزی‌اند.
هدف از مصرف كودهای بیولوژیك، تقویت حاصلخیزی خاك و تأمین نیازهای غذایی گیاه است، گر چه ممكن است اثرات مفید دیگری داشته باشند.
نخستین كود بیولوژیك با نام تجارتی نیتراژین تولید شد كه در اواخر قرن نوزدهم مورد استفاده قرار گرفت و از آن تاریخ به بعد سایر كودهای بیولوژیك ساخته شدند.
ارگانیزم‌هایی كه در تولید كودهای بیولوژیك مورد استفاده قرار می‌گیرند عمدتاً از خاك جداسازی می‌شوند. در شرایط آزمایشگاه در محیط‌های كشت مخصوص تكثیر و پرورش پیدا می‌كنند و بعد به صورت پودرهای بسته‌بندی شده و آماده، مصرف می‌شوند.

انواع كودهای بیولوژیك

مهم‌ترین كودهای بیولوژیك عبارتند از:
1) تثبیت كننده ازت هوا؛
2) قارچ‌های میكوریزی، كه با ریشه بعضی از گیاهان ایجاد همزیستی كرده و اثرات مفیدی ایجاد می‌كند؛
3) میكرو ارگانیزم‌های حل كننده فسفات، كه فسفات نا محلول خاك را به فسفر محلول و قابل جذب گیاه تبدیل می‌كنند؛
4) اكسید كننده گوگرد (تیو باسیلوس)، كودی كه دارای باكتری تیو باسیلوس بوده و باعث اكسایش بیولوژیكی گوگرد می‌شود؛
5) كرم‌های خاكی، در تولید هوموس مورد استفاده قرار می‌گیرند و نوعی كود كمپوست به نام ورمی كمپوست
(Wermy compost) تولید می‌كنند.

تثبیت ‌كننده‌های ازت

كار اصلی تثبیت‌كننده‌های ازت، تثبیت ازت هوا و تبدیل آن به ازت معدنی قابل استفاده برای گیاه است. هوای اطراف ما 0.79 گاز ازت دارد ولی گیاهان قادر به استفاده از آن نیستند لذا این ازت باید به ازت معدنی تبدیل شود. تثبیت یا در كارخانه‌های كود سازی با صنعت پتروشیمی با هزینه و انرژی بسیار زیاد صورت می‌گیرد و یا بدون هزینه به وسیله موجودات ذره‌بینی خاك كه كار كارخانه‌های كود سازی را انجام می‌دهند، صورت می‌گیرد.

و...

قیمت فایل فقط 5,850 تومان

خرید

برچسب ها : مقاله کودهای بیولوژیک ازته و فسفاته , تحقیق کودهای بیولوژیک ازته و فسفاته , تاثیر کودهای بیولوژیک , نقش عناصر غذایی در رشد و کیفیت گیاهان زینتی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر